Пн - Пт 09:00 - 18:00
Сб - Нд вихідний

Облаштування магазину Folk Moda, м.Харків

Давненько ROMKOS не розповідав вам про реалізовані проекти… Будемо виправлятися, тим паче у нас такий гарний приклад нещодавно з’явився!

Співпраця ROMKOS з Фолк Мода виявилась приємною та надихаючою. Нас об’єднує те, що обидві компанії є вітчизняними виробниками.
Folk Moda – це український виробник патріотичного одягу. Компанія має інтернет-магазин та мережу з кількох фірмових крамниць.
ROMKOS приймав участь в облаштуванні харківського магазину, що знаходиться за адресою вул.Квитки-Основьяненко,11 (біля площі Конституції)

Серед товарів представлено одяг для всієї родини: повсякденні і святкові вишиванки. Тут є сукні в етнічному стилі, сорочки, костюми і навіть світшоти та худі з орнаментом. Крім того в асортименті багато сувенірів, оберегів, прикрас ручної роботи, рушників та інших гарних речей з національним колоритом.
Перед нами стояла задача облаштувати торгове приміщення так, щоб вигідно представити всі групи товарів: речі для дому, аксесуари та одяг. А також виготовити обладнання для касової зони, примірочних та вітрин. Результат роботи ви можете побачити на фото. Всі стелажі та інші меблі виконані у білому кольорі. Такий фон гарно підкреслює барвистість візерунків на речах, не відволікає. Основний матеріал, що використовувався – ДСП.

На полицях стелажів для сувенірів вмонтовано підсвітку, вона розмішена знизу по периметру. Світло рівномірно падає на нижні полиці. Так всі, навіть дрібні речі дуже добре проглядаються. Для одягу встановлено пристінне обладнання та вішала.
У нагоді стали кілька економпанелей. На них зручно розвішані прикраси, дрібні сувеніри та аксесуари. Великий плюс у тому, що тримачі та гачки можна переставляти та підлаштовувати під товар.
Для оснащення вітрин у вікнах виготовлені полиці з білого ДСП, з яких можна побудувати конструкції різної висоти.
Касова стійка велика за розмірами та функціональна. Передбачено місце для торгового приладдя. З боку продавця є шухляди та полиці для зберігання речей.

Загалом атмосфера у крамниці Фолк Мода приємна, світла і навіть святкова. Хочеться ходити залами і переглядати все знову і знову.

ROMKOS повністю розділяє та підтримує слоган бренду Фолк Мода: «Вироблено в Україні» – це «Стильно! Якісно! Патріотично!»

З питань співпраці телефонуйте за номерами, вказаними у розділі КОНТАКТИ.


Назад

Читати далі

Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ
20.03.2024

Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ

Магазин військового одягу та аксесуарів «Піксель UA» повністю облаштований торговим меблями стандартної серії від виробника ROMKOS. Це навісне та підлогове обладнання для одягу та стандартні вироби з ЛДСП. Вийшло стильно та функціонально.

Читати далі
Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS
28.02.2024

Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS

На що звернути увагу при плануванні та виборі торгових меблів. Важливо враховувати особливості магазину, його площу, асортимент продукції. Спеціалісти ROMKOS завжди готові проконсультувати Вас з питань організації торгового простору та обладнання магазину.

Читати далі
Магазин товарів для дому MORO, ТРЦ Ocean Plaza, м.Київ
21.02.2024

Магазин товарів для дому MORO, ТРЦ Ocean Plaza, м.Київ

ROMKOS вітає команду MORO з відкриттям нового магазину в ТРЦ Ocean Plaza, місто Київ!
Це чудова новина, і ми раді бути вашими партнерами.

Читати далі