Пн - Пт 09:00 - 18:00
Сб - Нд вихідний

Дизайн магазину

Поговоримо про дизайн інтер’єру магазину. Яким він має бути, які задачі вирішує? Чи потрібно залучати промислового дизайнера для оформлення торгового приміщення?

магазин обуви
Яким має бути інтер’єр магазину?

Він повинен сприяти збільшенню продажів. Дослідження говорять, що вдалий інтер’єр здатен підвищити продажі на 40-70%. Тому питання додаткових витрат на залучення дизайнера може вирішитись за кілька місяців після реалізації проекту за рахунок додаткового прибутку.
Правильний інтер’єр повинен бути таким, що:

  •  викликає приємні емоції, подобається відвідувачам, залишає приємне враження;
  • створює гарний фон саме для товарів, а не виділяє дизайн приміщення чи деталі інтер’єру;
  • вирізняє серед конкурентів, запам’ятовується, є цікавим і оригінальним;
  • робить простір комфортним, функціональним, зручним в обслуговуванні.

Всі ці питання враховує та вирішує саме промисловий дизайнер.

З чого ж починається співпраця з промисловим дизайнером?

Як донести свої побажання? Повірте нашому досвіду, розгубленість у питаннях створення інтер’єру магазину  – це найпоширеніша проблема замовників. Але ми завжди знаходимо вірне рішення.

магазин сумок

Професійний дизайнер починає роботу над проектом інтер’єру магазину з опитування. Замовник разом з фахівцем заповнює бриф. Така анкета містить як технічні питання про приміщення, кольорову гаму бренд, так і опис товарів та потенційних покупців. Деякі питання можуть навіть викликати здивування. Наприклад, опис цільової аудиторії або історія та репутація бренду. Чи дійсно це важливо? Так, ці фактори впливають на вибір матеріалів, загальну атмосферу та кінцевий результат. Анкетування допоможе і вам самим більш читко зрозуміти свої побажання щодо оформлення магазину та розвитку бізнесу.

Залучення професійних фахівців у будь-якій справі заощаджує час, гроші та нерви. З питань виготовлення торгового обладнання ви завжди можете звернутися до компанії ROMKOS. За потреби, до роботи над проектами ми залучаємо перевірених досвідчених промислових дизайнерів. Щоб почати втілювати ваш задум зробіть перший крок – напишіть у наш чат або зателефонуйте по вказаних номерах.


Назад

Читати далі

Презентуємо новинку!
24.04.2024

Презентуємо новинку!

Навісне та підлогове торгове обладнання з металу серії «LIS» від ROMKOS. Найкраще рішення для магазинів, які прагнуть створити привабливий та функціональний інтер'єр.

Читати далі
Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ
20.03.2024

Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ

Магазин військового одягу та аксесуарів «Піксель UA» повністю облаштований торговим меблями стандартної серії від виробника ROMKOS. Це навісне та підлогове обладнання для одягу та стандартні вироби з ЛДСП. Вийшло стильно та функціонально.

Читати далі
Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS
28.02.2024

Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS

На що звернути увагу при плануванні та виборі торгових меблів. Важливо враховувати особливості магазину, його площу, асортимент продукції. Спеціалісти ROMKOS завжди готові проконсультувати Вас з питань організації торгового простору та обладнання магазину.

Читати далі