Як ми зараз працюємо?З великим завзяттям та ентузіазмом!Звісно, багато що змінилося з початком війни. Офіс і виробництво компанії ROMKOS знаходяться у Харкові, який і зараз кожен день потерпає від ворожих атак.

Як наш колектив відреагував на ці події? Як і всі: хтось виїхав та вивіз рідних до безпечного місця, хтось залишився у місті. Кілька співробітників пішли на фронт. Є наші герої в ЗСУ❗️ Хтось з перших днів допомагає медикам рятувати бійців. Хтось волонтерить. Всі співробітники роблять посильний внесок у нашу перемогу.

Нас розкидало світом по різних країнах, різних областях. Але ми не загубили одне одного. На щастя, виробничі потужності ROMKOS вціліли. За першої змоги ми продовжили свою справу – виготовлення торгових меблів та обладнання.

Звісно, виникають і труднощі. Нам довелося налагодити комунікацію з віддаленими співробітниками і роботу в online-форматі. Запросили нових людей у колектив. Адаптуємось до відключень світла.

Є вже і досягнення. Ми допомогли багатьом партнерам обладнати магазини на нових місцях. Деякі переїхали, дехто відкриває нові торгові точки. Звертаються до нас і нові клієнти. Ми охоче беремося за ваші задачі!

Крім того, ROMKOS розширив свій асортимент. Наразі оновлюємо лінійку стандартного торгового обладнання. Також ми відкрили новий напрямок – виробництво меблів для дому та офісу. Тож тепер допомагаємо облаштувати не тільки ваш бізнес, а також оселю. Звертайтесь!

Більш за все ми мріємо про перемогу. Коли зможемо знов зібратися всім колективом. Виримо у це всім серцем!

Бажаємо всім нашим співробітникам, замовникам, партнерам, друзям мирного неба!

Все буде Україна! Тримаймося!

 

P.S. Фото архівне, але обов’язково повторимо)