Пн - Пт 09:00 - 18:00
Сб - Нд вихідний

Касова зона магазину – рекомендації по облаштуванню

Касова зона в магазині є важливим місцем для обслуговуванні клієнтів. Касова стійка або ресепшен грає ключову роль у сприянні продажам. Вона повинна бути добре обладнаною та функціональною. Нижче наведено основні рекомендації для облаштування касової стійки в магазині:

  1. Розташування.

    Важливо, щоб клієнти легко могли знайти касу та отримати доступ до неї без перешкод. Краще розмістити касову стійку ближче до входу в магазин, але не обов’язково. Іноді її навпаки роблять у середині торгової зали. Головне, щоб касова стійка не заважала вільному руху покупців.

  2. Дизайн і вигляд.

    Дизайн касової стійки повинен відповідати загальному стилю і бренду вашого магазину. Використовуйте якісні матеріали, фірмові кольори, прикрасьте логотипом та додайте підсвітку, щоб створити привабливий вигляд. З цим вам допоможуть фахівці ROMKOS.

  3. Функціональність.

    Касова стійка повинна бути функціональною для співробітнків, які обслуговують клієнтів. Ми у своїх моделях завжди передбачаємо зручне робоче місце для розташування комп’ютера, термінала та всіх необхідних пристроїв, таких як сканери штрих-кодів і принтери.

  4. Сховище для грошей і документів.

    Касова стійка може бути обладнана шухлядами з замком для зберігання готівки та важливих документів. Це забезпечує безпеку та контроль над фінансами.

  5. Освітлення.

    Забезпечте достатнє освітлення в районі каси, щоб співробітник міг зручно працювати, а клієнти бачили операції під час оплати.

  6. Візуальна інформація.

    Додайте інформаційні елементи, такі як ціни на послуги або рекламні акції, на касову стійку для привертання уваги клієнтів. Для цього потрібно передбачити вільне місце ще під час розробки стійки. Вона не повинна бути занадто малою.

  7. Місце для паперів і кредитних карток.

    Забезпечте окреме місце для підпису клієнта та оплати кредитними картками.

  8. Комфорт для клієнтів.

    Бортики для сумок, рюкзаків та інших особистих речей додають зручності покупцям під час оплати.

Загалом, касова стійка повинна бути зручною для співробітника і клієнта, відповідати стилю магазину і забезпечувати безпеку обробки грошей. Крім того вона може бути родзинкою інтер’єру вашого магазину. Щоб не помилитися з дизайном та передбачити всі нюанси під час експлуатації касової стійки – звертайтесь до професіоналів компанії ROMKOS. Ми допоможемо втілити ваш задум у життя.


Назад

Читати далі

Презентуємо новинку!
24.04.2024

Презентуємо новинку!

Навісне та підлогове торгове обладнання з металу серії «LIS» від ROMKOS. Найкраще рішення для магазинів, які прагнуть створити привабливий та функціональний інтер'єр.

Читати далі
Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ
20.03.2024

Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ

Магазин військового одягу та аксесуарів «Піксель UA» повністю облаштований торговим меблями стандартної серії від виробника ROMKOS. Це навісне та підлогове обладнання для одягу та стандартні вироби з ЛДСП. Вийшло стильно та функціонально.

Читати далі
Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS
28.02.2024

Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS

На що звернути увагу при плануванні та виборі торгових меблів. Важливо враховувати особливості магазину, його площу, асортимент продукції. Спеціалісти ROMKOS завжди готові проконсультувати Вас з питань організації торгового простору та обладнання магазину.

Читати далі