Пн - Пт 09:00 - 18:00
Сб - Нд вихідний

Монтаж торгового обладнання в магазині

Монтаж обладнання в магазині – відповідальний процес, і важливо визначити, кому довірити цю роботу.
У штаті ROMKOS має команду кваліфікованих монтажників. На збірку масштабних проєктів ми направляємо саме наших фахівців. Проте, не завжди є така можливість. Іноді кілька об’єктів треба здати одночасно. Тоді ми винаймаємо монтажників додатково. Перевірка робітників перед наймом дуже важлива для забезпечення якості та безпеки монтажних робіт у магазині. Можемо поділитися досвідом і рекомендаціями, як обрати монтажників.

Визначить обсяг робіт

Занотуйте, які конкретні види торгового обладнання ви плануєте монтувати, і які особливі навички чи досвід можуть знадобитися для цих робіт. Це може бути збірка стандартних торгових меблів з ДСП, або металеві конструкції. Чи передбачено кріплення обладнання до стін, стелі? Чи потрібно підключати електрику? Ця інформація знадобиться для пошуку кандидатів відповідної кваліфікації та визначення ціни.

Пошук кандидатів

Краще за все наймати людей по рекомендації знайомих. Ви можете спитати колег, сусідів по магазинам, хто проводив їм монтаж. Менеджери ROMKOS можуть надати контакти монтажних бригад в різних містах, за наявності такої інформації.

Шукайте кандидатів через інтернет. Зараз є багато сайтів з подібними оголошеннями. Ви можете дати свою об’яву чи шукати пропозиції від самих монтажних бригад.

Перевірка робочого досвіду та референцій

Обов’язково спитайте про досвід робіт, рекомендації. Навіть якщо кандидати не мають рекомендацій, вони можуть надати контакти попередніх роботодавців, надіслати фото об’єктів. Спробуйте поговорити з попередніми роботодавцями, дізнатися відгуки про виконані роботи.
Радимо для монтажу торгового обладнання обирати робітників саме з таким досвідом. Звісно, зібрати вітрини та стелажі можуть і монтажники офісних/побутових меблів, але є особливості. Зазвичай це впиває на строки виконання робіт і якість.

Дізнайтесь, чи мають працівники необхідні дозволи на проведення робіт. Для перевірки навичок можна запровадити оплачуване тестове завдання. Наприклад збірку однієї вітрини тощо.

Техніка безпеки

Перевірте, чи мають працівники необхідне обладнання, форму, захист для проведення різних типів робіт з монтажу. Добре, коли кандидати мають страхування відповідальності від нещасних випадків на робочому місці, оскільки це може бути важливим для вашого магазину.

Договір/контракт

Після вибору монтажників обговоріть всі умови роботи, включаючи графік, оплату та будь-які інші умови. Передбачайте санкції за невиконання умов або невідповідну якість робіт. Все затверджуйте письмово.

Спостереження за роботою

Під час монтажу торгового обладнання спостерігайте за якістю робіт та взаємодійте з монтажниками, щоб впевнитися, що робота відповідає вашим стандартам. Якщо не можете це робити особисто – назначте контролера з ваших співробітників.

Під час масштабного монтажу з залученням найманих робітників ми зазвичай командируємо свого фахівця. Він знає, як саме повинен відбуватися процес збірки, та яким повинен бути кінцевий результат.
Робіть фото/відео під час монтажу та по закінченню всіх робіт. Якщо згодом ви виявите якісь нюансі або недоліки – це допоможе з’ясувати обставини їх появи.
Якщо ви придбали обладнання ввід ROMKOS, надсилайте цей матеріал нашим менеджерам для перевірки правильності. Доречи, ми ще й можемо опублікувати фото з вашого магазину на своєму сайті, зробити додаткову безкоштовну рекламу.

Після завершення монтажу оцініть якість виконаної роботи і переконайтесь, щоб все відповідало узгодженому плану.

Радимо дуже ретельно обирати робітників для монтажу торгового обладнання у вашому магазині. Перевіряйте представлену інформацію, запитуйте про всі нюанси ще до початку робіт. Перед наймом монтажника важливо відчувати впевненість у його надійності, професіоналізмі та безпеці. Тоді ви отримаєте бажаний результат.

монтаж торгового обладнання


Назад

Читати далі

Презентуємо новинку!
24.04.2024

Презентуємо новинку!

Навісне та підлогове торгове обладнання з металу серії «LIS» від ROMKOS. Найкраще рішення для магазинів, які прагнуть створити привабливий та функціональний інтер'єр.

Читати далі
Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ
20.03.2024

Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ

Магазин військового одягу та аксесуарів «Піксель UA» повністю облаштований торговим меблями стандартної серії від виробника ROMKOS. Це навісне та підлогове обладнання для одягу та стандартні вироби з ЛДСП. Вийшло стильно та функціонально.

Читати далі
Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS
28.02.2024

Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS

На що звернути увагу при плануванні та виборі торгових меблів. Важливо враховувати особливості магазину, його площу, асортимент продукції. Спеціалісти ROMKOS завжди готові проконсультувати Вас з питань організації торгового простору та обладнання магазину.

Читати далі