Скандинавський стиль в інтер’єрі. Основні особливості: чіткі лінії, світлі тони, елегантність в простоті, а ще затишок і легкість. Саме цю філософію несе компанія MORO Ukraine, пропонуючи товари для дому в скандинавському стилі. Дана мережа має 7 магазинів в Києві.

Відкриття сьомого магазину MORO в ТРЦ Dream Town відбулося 14 серпня 2021р. Вітаємо і бажаємо процвітання!

Компанія ROMKOS виготовила всі комерційні меблі для торгового залу за наданим брендбуком.

Головною вимогою замовника було виготовлення торгового обладнання в найкоротші терміни. Наша команда не підвела. Виробництво зайняло 2 тижні, і ще 4 дні пішло на монтаж торгівельних меблів на об’єкті. Відмінний темп, чи не так?

Сам інтер’єр магазину також витриманий в скандинавському стилі. Світлі кольори, чіткі лінії, прості і функціональні конструкції. У магазинах товарів для дому завжди великий асортимент. Тому застосовуються високі стелажі з великою кількістю полиць. Конструкції мобільні, тобто ви можете переставляти полиці, тримувачі і гачки, в залежності від габаритів товару.

Компанія ROMKOS виготовляє комерційну меблі та торгівельне обладнання в будь-якому стилі: від скандинавського до ампіру. Для обговорення вашого проекту зв’яжіться з нами зручним для вас способом. Наші реквізити вказані в розділі КОНТАКТИ.

    Замовити прорахунок

    Залиште заявку і ми зв'яжемось з Вами найближчим часом