Пн - Пт 09:00 - 18:00
Сб - Нд вихідний

Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS

На що звернути увагу при плануванні та виборі торгових меблів.

  1. Вітрини та стелажі:

    Вітрини та стелажі відіграють ключову роль у поданні товарів та організації простору в зоомагазині. Вони повинні бути різних розмірів і форм для розміщення різноманітних дрібних та великих важких товарів: кормів, аксесуарів, іграшок, клітин та акваріумів.
    Розміщення товарів на вітринах та стелажах має бути зручним для покупців та візуально привабливим.

    Торговельне обладнання для магазинів від виробника ROMKOS, виготовлене в єдиному стилі, допоможе правильно організувати торговий зал.

  1. Підставки та стійки:

    Підставки та стійки використовуються для розміщення великих товарів, таких як корми для тварин, підстилки, великі акваріуми та клітки. Вони повинні бути міцними та надійними, щоб витримувати вагу товарів та забезпечувати безпеку як для товарів, так і для покупців.
    Звертайте увагу на загальне навантаження на стелажі, стійки та полиці. Наші спеціалісти передбачають посилення конструкцій торговельного обладнання для важких товарів. Не нехтуйте рекомендаціями щодо допустимого навантаження та розподіляйте товари рівномірно на полицях. При дотриманні цих правил торгові меблі прослужать довго.

  1. Касова зона.

    Касова стійка має бути достатньо місткою, щоб розмістити касові апарати, сканери штрих-кодів, термінали оплати та принтери для чеків. Подбайте про зручність продавців та покупців.
    Фахівці ROMKOS розробили десятки моделей касових стійок та ресепшенів. Ви можете вибрати варіант, що підходить вам за розміром та формою. Або ми виготовимо обладнання індивідуального дизайну спеціально для вашого магазину.

  1. Зберігання товарів:

    Для зберігання запасів товарів та забезпечення їх доступності для співробітників магазину необхідні складські стелажі, шафи та ящики. Це дозволяє ефективно управляти запасами та підтримувати порядок на складі.

    У торговому залі для зручного зберігання та організації дрібних товарів, таких як іграшки, ласощі та аксесуари, можна використовувати кошики, контейнери, ящики.

  1. Стенди для аксесуарів:

    Установки для аксесуарів, такі як вішалки, підставки та гачки, використовуються для розміщення різноманітних аксесуарів для тварин, таких як нашийники, повідці, миски та іграшки.

Це лише загальний огляд торговельного обладнання для зоомагазину. Важливо враховувати особливості магазину, його площу, асортимент продукції. Спеціалісти ROMKOS завжди готові проконсультувати Вас з питань організації торгового простору та обладнання магазину.


Назад

Читати далі

Презентуємо новинку!
24.04.2024

Презентуємо новинку!

Навісне та підлогове торгове обладнання з металу серії «LIS» від ROMKOS. Найкраще рішення для магазинів, які прагнуть створити привабливий та функціональний інтер'єр.

Читати далі
Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ
20.03.2024

Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ

Магазин військового одягу та аксесуарів «Піксель UA» повністю облаштований торговим меблями стандартної серії від виробника ROMKOS. Це навісне та підлогове обладнання для одягу та стандартні вироби з ЛДСП. Вийшло стильно та функціонально.

Читати далі
Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS
28.02.2024

Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS

На що звернути увагу при плануванні та виборі торгових меблів. Важливо враховувати особливості магазину, його площу, асортимент продукції. Спеціалісти ROMKOS завжди готові проконсультувати Вас з питань організації торгового простору та обладнання магазину.

Читати далі