Пн - Пт 09:00 - 18:00
Сб - Нд вихідний

Презентуємо новинку!

Навісне та підлогове торгове обладнання з металу серії «LIS» від ROMKOS.

Найкраще рішення для магазинів, які прагнуть створити привабливий та функціональний інтер’єр.

В основі навісного обладнання «LIS» – тонкі металеві стійки, які фіксуються до стіни. Вони створюють опору для навісних полиць, вішалок та аксесуарів. Різноманітність навісних елементів дозволяє ефективно організувати простір та розмістити товари зручно та з легкістю.

Великій вибір аксесуарної групи доповнить простір магазину. Для розміщення рекламних матеріалів та супутніх товарів пропонуємо:

  • торгові острови/вішала для одягу,
  • стойки для одягу та аксесуарів,
  • вішалки напольні,
  • демонстраційні столи,
  • рамки для дзеркал,
  • інформаційні стійки (націнники) тощо.

Обладнання серії LIS створює ефект легкості та прозорості, не захаращуючи простір магазину. Ваш магазин матиме витончений та елегантний вигляд, зберігаючи при цьому свою функціональність і практичність.


Вартість прораховується індивідуально, залежно від габаритів та елементів конструкції. Комплектація складається залежно від ваших побажань та розмірів приміщення. Для точного розрахунку зверніться до менеджера.


Назад

Читати далі

Презентуємо новинку!
24.04.2024

Презентуємо новинку!

Навісне та підлогове торгове обладнання з металу серії «LIS» від ROMKOS. Найкраще рішення для магазинів, які прагнуть створити привабливий та функціональний інтер'єр.

Читати далі
Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ
20.03.2024

Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ

Магазин військового одягу та аксесуарів «Піксель UA» повністю облаштований торговим меблями стандартної серії від виробника ROMKOS. Це навісне та підлогове обладнання для одягу та стандартні вироби з ЛДСП. Вийшло стильно та функціонально.

Читати далі
Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS
28.02.2024

Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS

На що звернути увагу при плануванні та виборі торгових меблів. Важливо враховувати особливості магазину, його площу, асортимент продукції. Спеціалісти ROMKOS завжди готові проконсультувати Вас з питань організації торгового простору та обладнання магазину.

Читати далі