Пн - Пт 09:00 - 18:00
Сб - Нд вихідний

Торгове обладнання ROMKOS для фірмових продуктових магазинів

ROMKOS виробляє торгове обладнання для продуктових магазинів. У нас є лінійка стандартних стелажів, вітрин та прилавків. Мабуть, це вам і так добре відомо.

Проте ми облаштовуємо і фірмові мережеві магазини «під ключ». Наприклад хлібобулочні міні-крамниці, кондитерські та інші.
На фото представлені магазинчики та міні-маркети для продажу саме такої продукції з торговим обладнанням ROMKOS.

Особливості облаштування мережевих продуктових магазинів:

  • Дотримання фірмового стилю у всіх закладах. Однакові кольори, матеріали, дизайн меблів працюють на пізнаваність бренду.
  • Кожне приміщення має відмінності в плануванні. Навіть якщо деякі елементи схожі, на кожному об’єкті є свої особливості. Наші фахівці підлаштовують обладнання та планують розстановку заздалегідь.
  • Матеріали на ваш вибір: ДСП, метал, скло, пластик, деревина, МДФ, шпон та інші. Все залежить від побажань та бюджету. Також враховуємо, для якої продукції призначено обладнання та вимоги до зносостійкості.
  • Сумісність з додатковим обладнанням, наприклад холодильниками.
  • Грамотно продумане освітлення приміщення – світильники, підсвітка полиць та вітрин – привертає додаткову увагу покупців та забезпечує гарний огляд товарів.

Торгові меблі для фірмових крамниць:

  • різноманітні стелажі. Універсальні та спеціального призначення: хлібні, для овочів-фруктів, кондитерських виробів, сигарет, напоїв тощо;
  • демонстраційний стійкі для розміщення товарів у торговій залі;
  • торгові вітрини, конструкція яких залежить від продукції;
  • різноманітні полиці для зберігання складських запасів;
  • навісні, настінні, підлогові конструкції декоративного або практичного призначення.

Додаткове обладнання:

  • шафи з рукомийниками або кухонною зоною для приготування чаю, кави;
  • спеціалізовані столи під кавомашини;
  • обладнання зони кафе: барні столи та стільці.

Якщо ви плануєте розширення своєї мережі або тільки відкриваєте перший фірмовий магазин – звертайтесь до ROMKOS. Ми працюємо з ідеями, задумами, мріями, проектами, планами та бренд-буками. Наш девіз «від ідей-до ідеалів»!

Для початку співпраці напишіть в чат або телефонуйте.


Назад

Читати далі

Презентуємо новинку!
24.04.2024

Презентуємо новинку!

Навісне та підлогове торгове обладнання з металу серії «LIS» від ROMKOS. Найкраще рішення для магазинів, які прагнуть створити привабливий та функціональний інтер'єр.

Читати далі
Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ
20.03.2024

Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ

Магазин військового одягу та аксесуарів «Піксель UA» повністю облаштований торговим меблями стандартної серії від виробника ROMKOS. Це навісне та підлогове обладнання для одягу та стандартні вироби з ЛДСП. Вийшло стильно та функціонально.

Читати далі
Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS
28.02.2024

Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS

На що звернути увагу при плануванні та виборі торгових меблів. Важливо враховувати особливості магазину, його площу, асортимент продукції. Спеціалісти ROMKOS завжди готові проконсультувати Вас з питань організації торгового простору та обладнання магазину.

Читати далі