Чи важливий вибір кольору для бренду? Чи впливає колір на думки та вибір покупців?
Звичайно популярність бренду залежить від багатьох факторів, але часто для впізнаваності достатньо фірмових кольорів. Колір бренду – один з невербальних способів запам’ятатися покупцю та викликати певну асоціацію. Ми вирішили зробити добірку кольорів, які найчастіше обирають бренди:

Червоний – найінтенсивніший колір, який викликає багато емоцій: від радості до небезпеки. Головний колір всіх розпродажів та АКЦІЙ. Є провокатором для імпульсивних покупців, що полюбляють необдумані покупки.

Фіолетовий – заспокійливий і розслаблюючий колір, викликає передчуття чогось вишуканого, містичного, загадкового.

Синій – улюблений колір 42% людей. Асоціюється з мудрістю, духовністю, відданістю та довірою, говорить нам про безпеку та фінансову стабільність.

Зелений колір найкраще сприймається людським оком. За статистикою – другий ???? найулюбленіший колір людей. Він є символом миру, спокою, життєвої сили, здоров’я, природи. Часто використовується брендами, пов’язаними з ЗОЖ.

Жовтий – асоціюється з сонячним світло, оптимізмом та радістю, енергійністю та креативністю.

Коричневий є передвісником стабільності та надійності, природності, спокою, налаштовує на серйозні взаємовідносини.

⚪️ Білий – асоціюється з чистотою, спокоєм, юністю та благополуччям. Дуже легко сприймається, не відволікає увагу і гарно підкреслює інші кольори.

Чорний – аристократичний, витончений, загадковий, елегантний. Додає серйозності заходам та використовується для люксових брендів.

Незважаючи на те, який колір ви оберете, компанія ROMKOS допоможе створити зручне та якісне торгове обладнання для вашого бізнесу.