Пн - Пт 09:00 - 18:00
Сб - Нд вихідний

Як правильно зробити заміри приміщення під магазин

Заміри приміщення для магазину є важливим кроком для проєктування та облаштування бізнесу. Точність замірів впливає на ефективне використання простору та розміщення торгового обладнання.

Засновники найпопулярнішої мережі ресторанів фастфуду під час планування робочого приміщення малювали план розташування обладнання на підлозі. Потім працівники імітували робочий процес. Так після декількох спроб вони знайшли найзручніший варіант. Ви теж можете спробувати такий спосіб для планування приміщення магазину. Проте план на папері теж допоможе.

Ось кілька кроків, які допоможуть вам правильно зробити заміри приміщення:

  1. Підготовка до замірів:
    *Використовуйте точні якісні інструменти для замірів: вимірювальну рулетку, лінійки, рівень. Підготуйте блокнот та олівець.
    *Долучить помічника. Удвох заміри робити швидше та зручніше.
    *Зробіть схему приміщення.
  2. Заміри стін:
    *Вимірюйте довжину, ширину та висоту кожної стіни в приміщенні. Рекомендується виміряти стіни в декількох точках, особливо якщо вони не рівні.
    *Вкажіть матеріал стін – від цього залежить яке буде кріплення торгового обладнання.
  3. Заміри дверей та вікон:
    *Вимірюйте розміри всіх дверей та вікон, включаючи їх відстань від країв приміщення та від підлоги. Позначте, на скільки виступають підвіконня та лиштва дверей.
  4. Заміри об’єктів в приміщенні:
    *Виміряйте розміри будь-яких стовпів, колон або інших об’єктів в приміщенні, які ви не плануєте видаляти. Це дуже впливає на розташування меблів та зручність пересування покупців!
  5. Заміри розташування розеток і комунікацій:
    *Виміряйте відстань від стін та підлоги до розеток. Це допоможе планувати розміщення електричних приладів.
    *Вкажіть на плані всі труби, батареї та інші елементи, що є на стінах або підлозі.
  6. Заміри підлоги:
    *Крім стін вимірюйте також площу підлоги. Якщо в підлозі є виїмки, колії або інші нерівності, вони також повинні бути враховані.
    *Обов’язково позначте наявність та розмір плінтусів.
  7. Фотографії:
    *Зробіть фотографії приміщення. Вони дуже корисні під час проєктування та облаштування магазину.
  8. Позначення на плані:
    *Ретельно нотуйте всі заміри на плані приміщення: розташування стін, дверей, вікон, стовпів та будь-яких інших важливих об’єктів.

 

Слід дуже ретельно робити план приміщення. Якщо вам це складно зробити самостійно, то зверніться до фахівців ROMKOS. У Харкові та Києві наші спеціалісти можуть здійснити заміри вашого об’єкту – за попередньою домовленістю. Для жителів інших міст ми надаємо консультації та поради, як виміряти приміщення точно і нічого не пропустити. Ми допоможемо обладнати кожен сантиметр магазину зручно та функціонально.
Для обговорення вашого проекту та отримання консультації – звертайтесь по вказаних номерах телефонів або напишіть у чат.


Назад

Читати далі

Презентуємо новинку!
24.04.2024

Презентуємо новинку!

Навісне та підлогове торгове обладнання з металу серії «LIS» від ROMKOS. Найкраще рішення для магазинів, які прагнуть створити привабливий та функціональний інтер'єр.

Читати далі
Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ
20.03.2024

Торгове обладнання для військового магазину «Піксель UA» м.Київ

Магазин військового одягу та аксесуарів «Піксель UA» повністю облаштований торговим меблями стандартної серії від виробника ROMKOS. Це навісне та підлогове обладнання для одягу та стандартні вироби з ЛДСП. Вийшло стильно та функціонально.

Читати далі
Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS
28.02.2024

Поради щодо обладнання Зоомагазинів від фахівців ROMKOS

На що звернути увагу при плануванні та виборі торгових меблів. Важливо враховувати особливості магазину, його площу, асортимент продукції. Спеціалісти ROMKOS завжди готові проконсультувати Вас з питань організації торгового простору та обладнання магазину.

Читати далі